Sointukylpy - rentoutumista sointujen ja äänten maailmassa

Sointukylpy on rentoutumishetki. Hetki, jolloin saat vain olla, ilman minkäänlaista suorittamista. Kaikki osallistujat olemme samassa yhtenäisessä tilassa. Sointukylvyn voit ottaa vastaan alustan päällä maaten tai istuen. Alusta/ohut jumppamatto, tyynyt ja fleecepeitto ovat järjestäjän puolesta käytössäsi, jotta löydät itsellesi sopivan ja rennon asennon.

Sointukylvyn tarjoaja soittaa erilaisia metallisia, käsitauottuja maljoja kaikille yhteisesti. Sinä saat keskittyä vain itseesi, omaan olotilaasi ja maljojen helliin, rentouttaviin ääniin. MALJAT, SYMBAALIT ja GONGIT kumisevat ja väreilevät lempeästi vuorotellen. Ne hellivät kehoasi sekä mieltäsi niin, että voit rentoutua ja kylpeä niiden luomissa äänten mielikuvissa.

Sointukylpy kestää yhteensä 1h ja pitää sisällään alustuksen, sointujen osuuden sekä palautumisen tähän hetkeen. Äänimaljoja soitetaan tuosta ajasta noin 45min.

Saavu tunnille mielellään 10min ennen, jotta ehdit valmistella oman rentoutumispaikkasi valmiiksi. Näin takaamme jokaiselle kiireettömän hetken.

Asusteeksi rento, lämmin vaatetus esim. fleece- tai villatakki, villasukat tai muut töppöset ovat mukavat jaloille.

Sointukylpyjä on tarjolla pljon Urheiluhalleilla Pasilan, Töölön, Mäkelänrinteen ja Malmin urheilutaloilla. Ilmoittautumiset kunkin urheilutalon nettisivujen kautta.