Jotain minusta

Olen perheellinen, hieman yli 50vuotias ja liikkuvaisen aviomiehen vaimo ja kahden jo aikuisen pojan äiti. Minut ympäröi myös 2 karvajalkaa, mahdottoman vilkasta pikkukoiraa.

Koulutukseltani olen erityisliikunnanohjaaja vuosimallia 1992-1995 Suomen Urheiluopistolta. Tein 14-vuoden ajan vahvasti monipuolisia liikunta-alan ja hallipäällikön töitä Helsingin kaupungin liikuntavirastossa sekä helsinkiläisessä liikuntakeskuksessa. Täydennyskouluttaudun työn ohessa 2005-2007 samaisessa opinajossa ja kävin vuosien aikana muita erilaisia lyhytkursseja erinäisiltä liikunnan aloilta mm.laskettelun ohjaaja, vauvahierontaa, personal trainer, ryhmäliikunta- & vesiliikuntakursseja, täydentäviä ravintoluentoja.

Jätin vuosia myöhemmin tämän turvallisen päivätyöni ja lähdin toteuttamaan enemmän itseäni toiminimeni kautta. Koko pienen ikäni olen kasvanut liikunnan riemuun. Nyt voin jakaa sitä riemua toiminimen Voima Lyhty kautta.

Kehon refleksologiaan ja hermoratojen käsittelyyn sain opit Harmonet Oy.n koulutuksessa Vantaalla loppuvuodesta 2015. Sukelsin myös mielenkiinnosta syvälle sointujen, äänien ja väreiden tapaan tehdä ihmisille rentoutunut olotila. Medi-Sound ky.ssä pätevöidyn Peter Hessin laillistetuksi äänimaljahierojaksi talven 2015-2016 aikana.

Olen ennen kaikkea apuväline, tukipilari, tielläsi kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja hyvän terveydentilan ylläpitämiseen. Avaintermejä tähän mielestäni ovat: kehoa kuunnellen ja ennaltaehkäisten huonoa oloa, säännöllisesti liikkuen ja ruokaillen, kehon ja mielen harmonia sekä  rentoutuminen.Se, että ihmisellä on sopivassa suhteessa liikuntaa, hyvää ravintoa ja riittävän laadukasta unta.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Niin mieli kehoon kuin keho mieleen!

Hetki voimaannuttavaa hyvää oloa! Tervetuloa ❤!